vrijdag 29 juni 2012

NIEUW KAKELBONT SETJE MET VROLIJKE KLEUREN

... en toen ging oudste bij een vriendinnetje spelen en de kleinste werd door oma opgehaald voor een wandeling. Kon ik ineens bergen verzetten in m'n eentje. Want, de set is af!!

Het rokje is het zgn. 1-uursrokje van Bizzkids en het topje een ideetje van Vlijtige Lies. Yenthe had er zo eentje van Muy Malo en dat was zo'n simpel model... dat kon ik met mijn weinig naaiervaring vast natekenen en maken. En het is nog gelukt ook!
En met dat topje is dat kakelbonte rokje ineens een geheel

Een nieuwe set die vanavond gelijk aan moest naar de afscheidsmusical van groep 8 en -grijns-grijns-grijns veel bewondering oogstte van de meiden in haar klas. Yenthe trots en ik NOG meer toen ze stoer vertelde dat haar mama dat helemaal zelf had gemaakt en zij de stofjes bij elkaar had gezocht.

Toch leuk die rokjes. Ik hoop dat mijn 7-jarige (bijna 8 hoor, mam!) nog even niet naar de "vet cool" mode gaat, hoe hip ook. Ik vind dit nog veel te leuk om te maken. Maar tot dusver zijn de rokjes en jurkjes nog favoriet gelukkig. Al is de chino jeans met vet cool roze blazer ook wel super. 
Nou, na veel blablabla, hier het resultaat!


    "Ik heb nu ECHT geen zin om te poseren!!!"  Nou, doe dan maar gewoon een beetje gek....

  "En hoe doet ie t op de trampo?" KIJK, zelfs de salto lukt!

2 opmerkingen:

  1. Wow wat een mooi setje. Lekker zomers. Ideaal voor dit weer. Leuke stofjes.
    Groetjes Kamala

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk setje! Dat 1-uurs rokje staat bij mij ook nog op de planning :-).

    BeantwoordenVerwijderen