zondag 10 juni 2012

T-SHIRT JURKJE VAN NYNE

Dit is hem dan, op ondeugend model. Nu nog een donkerblauwe legging erbij want hij is wel errug kort en hier en daar een kleine pimp maar weet nog niet wat...4 opmerkingen:

 1. Hahaha, inderdaad een heel ondeugend kopje! Maar super leuke foto's, vind het shirt jurkje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Saartje, wat een leuke blog heb jij, leuk ook dat je mij bezocht! We zijn gelijk, ook een beetje gek en mijn vriendinnen hebben ook nooit lapjes over. En ik maak ook wat ik zie, hoe? Geen idee dat kan ik gewoon maken wat in mijn hoofd zit en het dan onder de naaimachine uit laten rollen...
  Maar inderdaad een blauwe legging is hier tof, en wat dacht je van een donkerblauw gehaakt bloemtje, met daarop een wit gehaakt bloemetje en twee rode lintjes die er onderuit piepen? En als je het nu als broche maakt, kan hij eraf, voordat het de was in gaat? Succes groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuk idee! M'n moeder maar eens lief aankijken voor haar haaknaald. Is toch wel erg lief die zelf gehaakte broches.

   Verwijderen
 3. Wat een goed idee zeg!! Vind de donkerblauwe versie echt heel erg leuk!! Top dus, ook ideaal als er precies op een leuk shirt een vlek zit die er niet meer uitgaat, dan kun je er zo nog een heel leuk jurkje van maken!! Ik ga 'm vast een keer namaken...!
  Groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen