vrijdag 13 juli 2012

NIEUW PROJECT mcCall's M6163 jurk

Surfend op een mijn favoriete blogs stuitte ik op dit superleuke jurkje van Blomkes.
zonder toestemming... maar deze jurk bedoel ik. LEUK!!!
Patroon gezocht en gevonden, via Ebay weliswaar.... want wat zijn die patronen van McCall's duur in Nederland! Voor 3 dollar exclusief verzendkosten had ik 'm, hij kwam afgelopen woensdag binnen.
Woensdagavond bij naailes kwam ik erachter dat mijn gewenste stof toch wel heel krapjes was. Had hem van de markt, eigenlijk met in mijn achterhoofd iets voor de oudste. Tja...

Proberen of ik van hetzelfde stofje een meter bij kan krijgen of nieuwe kopen. Ik vind deze frisse blauwe met spannende rode bies ook super geslaagd! Ook wel gewaagd, maar met die rode laarzen eronder, wauw...!

Het patroon is getekend, ook nog een hele toer. Want welke maat en wat is in vredesnaam een "hem"?? Maar met de kundige blik van mijn naaijuf kwamen we er uit en waren de 2 uurtjes met wat gebabbel en een lekkere kop thee alweer voorbij. Nu zomervakantie, dus I'm on my own voor de komende weken. Oef!

Denk dat ik dit leuke jurkje maar even laat liggen tot september....

3 opmerkingen:

 1. Hoi, hoi,

  wat leuk dat m'n jurkjes je tot inspiratie zijn! Maar de eerste jurk van m'n blog bericht, de blauw met rode accenten maakte ik met een patroon uit een Knip mode en niet de McCall!

  Bij de McCall heb ik wel het een en ander aangepast dus meet alles goed na!

  Succes met het jurkje! Ben benieuwd!

  groetjes, Elske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, verkeerd gelezen. Ik was zo overtuigd dat het mcCalls was omdat je zo enthousiast bent over dit patroon. Maar wie weet, de knipmode heb ik sowieso, dus die versie kan ik ook nog eens maken. Superleuk dat je zo'n gewaagde bies hebt gebruikt. Maakt de jurk ineens heel spannend en een geweldige combi met rode laarzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, super knap hoor en dat biesje maakt het helemaal af samen met de laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen