zondag 11 maart 2012

EEN SPROOKJESACHTIGE BEDHEMEL


Toen de oudste haar nieuwe kamer kreeg wilde ze niets liever dan een bedhemel. Een lief knus plekje waar ze gezellig onder kon liggen. De bedhemels met bijpassende bedden van bekende kindermeubel-merken vonden wij veel te prijzig. Want met een beetje fantasie en handigheid kun je zoiets zelf ook maken.

Manlief pimpte het grenen bed die we kregen van mijn nichtje. Een likje witte verf en een stellage van latten en het frame was klaar. Ik schafte organza aan in wit, poederroze en een klein stukje met organza roosjes erop. Het was een klus om alles passend te maken, maar zie hier het resultaat.

Aan de zijkant naaide ik er nog wat extra organza roosjes op. Boven langs het frame kwamen lichtjes met sterretjes die we met kerst bij IKEA hadden gekocht. Als ze 's avonds of 's morgens nog even gaat lezen gaan de lichtjes aan en slaapt onze grote meid onder een sterrenhemel uit het sprookje 1001-nacht.

`
 


3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig bed is het geworden. Je dochter zie je nu vast stukken minder, die ligt op bed te dromen ;-)
    Sancho groet, Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super gaaf bed zo!!! Denk dat Daphne dat ook wel wil als ze ouder is... Stiekem vind ik het nog wel erg leuk, haha!

    BeantwoordenVerwijderen