zondag 19 februari 2012

NO-NO rokje

Ik had op het SANCHO forum een berichtje geplaatst. Mijn dochter vind het NO-NO rokje uit de wintercollectie 2011 zo leuk, maar ik kan hem nergens meer vinden in haar maat.
En in het kader van mijn nieuwste hobby en mijn all-time motto "als je ook zelf kunt maken, doe het dan!"... aan de slag. Alhoewel, nog geen stof EN geen patroon. Maar al wel een eerste aanzetje.

Verschillende meiden kwam met de tip om het Ines knopenrokje van X-land te gebruiken. Ik had hem zelf ook al gezien, leuk! Maar deze is toch net iets anders, en ik ben nu net niet handig genoeg (nog) met naald en draad om dit om te bouwen.

Gelukkig kwam Aaltje met een tutorial op de proppen. Super, want ziet er best eenvoudig uit (ahum...) en ook leuk om zelf eens mee aan de slag te gaan! Kan ik mooi zelf ook een rokje maken die ik naar m'n werk aan kan. Ik vraag komende woensdag mijn naailerares om extra hulp.

Omdat ik dit graag wil delen, hierbij ook voor jullie deze handige tip.Als ik dit project ook van mijn to-do lijst heb afgestreept zal ik snel komen met een foto van het resultaat!

1 opmerking:

  1. Schöne Dinge gibt es bei Dir zu sehen und Dein Blog gefällt mir. Ich komm gern mal wieder. Vielleicht schaust Du bei mir mal vorbei, würd mich freuen.
    Liebe Rosaliegrüße∙∙♥♥∙∙

    BeantwoordenVerwijderen