woensdag 29 februari 2012

EEN LOCKMACHINE

Yes! Ik heb een lockmachine!!
Na de ervaring 2 weken geleden bleef het maar kriebelen. Mijn meiden vinden tricot jurkjes zo heerlijk zitten en hoe fijn is het als ik dat in een mum allemaal netjes kan afwerken?!

Manlief lief aangekeken wat helemaal niet nodig was, hij zei gelijk "doen!" en met behulp van een stukje eindejaarsbonus op mijn werk gisteren de knoop doorgehakt. Als beginnend naaister wilde ik niet top-of-the-bill DUS heel duur. Nou ja, eigenlijk wilde ik natuurlijk wel top-of-the-bill, maar dan voor een aangename prijs. Wensen; 4-draads, makkelijk inrijgen, geen knoppen op de voorkant, rolzoomjes maken zonder verbouwing.
Na veel snuffelen op google en het Sancho forum en uiteraard d.m.v. de messcherpe aanbieding bij Van Vliet naaimachines in Breda werd het de Lewenstein 700DE.
Ik ben superblij en kan niet wachten om het uit te proberen!! Eerst nog even een naaihoekje inrichten in de speelkamer van de meiden. daar is nog een loze hoek onder het raam. Want steeds aan de eettafel alles opbouwen en weer opruimen, aaarrrgggh!

1 opmerking:

  1. Ik heb hem ook een paar weken en hij is super!!! Moet nog wel uitzoeken hoe al die 'speciallekes' moeten maar gewoon locken lukt zonder problemen. Inrijgen gaat ook heel vlot vind ikzelf :)

    BeantwoordenVerwijderen