donderdag 10 januari 2013

ROOS 5011 en ROOS 5011a

Hallo allemaal,

Volgens mij zijn er nog heel veel dames op zoek naar de beroemde ROOS 5011 patronen. Iemand van mijn naaicursus biedt momenteel een kopie van het origineel aan van zowel ROOS5011 als ROOS5011a op Marktplaats. Het zijn prachtige kopieen op A0-formaat (dus geen plak-en knipwerk). Ik heb hem zelf inmiddels ook.


Dit is de link naar haar advertentie. ROOS 5011

SUCCES!!

16 opmerkingen:

 1. Grappig, ik heb die idd pas bij haar gekocht. Maar voelde me eigenlijk wel bekocht toen ik merkte dat het een kopie was. stond er in de advertentie niet bij..... Dat is natuurlijk niet de bedoeling van die patronen.

  Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een erg leuk jurkje.En heb ook altijd het patroon gewild. Ik heb zo'n jurkje wel eerder gemaakt, maar dan zelf getekend. Dus ik denk dat ik het toch niet ga kopen. Bovendien heb ik nog zoveel patronen, moet daar maar eerst mee aan de slag.
  Maar je groen/grijze jurk, die is mooi.
  Groetjes Kamala

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En hoe is het trouwens met je zeemeerminnenpakje? Is het nog gelukt?
  Groetjes Kamala

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Kamala, helaas nog niet begonnen. Mijn eigen project duurt wat langer dan gepland. Schiet niet op, nauwelijks tijd om thuis verder te gaan. Maar ik moet nu toch echt beginnen. Komend weekend maar eens een start maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja druk, druk, druk. Soms moesten ze gewoon meer tijd in een dag steken. Dan komen onze plannen misschien een keer klaar. Je hebt gelukkig nog 3 weken, als het tenminste voor carnaval is, Succes ermee.
  Groetjes Kamala

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, je vroeg op mijn blog of de Mareen ook van nicky gemaakt kan worden. Dat kan juist prima. Als je op mijn blog iets naar beneden scrolt zie je mijn 2 versies met nicky. Je moet alleen de halsopening evt iets wijder knippen.
  Groetjes Mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Potverdikkie! Pies ik effe naast het potje...! Ik wil dolgraag ook dat patroontje, maar de advertentie bestaat inmiddels niet meer. Heeft je collega-naaister er niet nog toevallig eentje liggen? Zou ik héél blij mee zijn!

  Groetjes Maroeska

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, ik zou heeeeeel graag ook dit patroon willen hebben, maar de advertentie bestaat inmiddels niet meer...
  Is het mogelijk een kopie te maken? Ik zou er erg gelukkig mee zijn!

  Groetjes Maroeska

  BeantwoordenVerwijderen
 9. verkoopt ze die niet meer want de link werkt nl niet meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Meiden,
  geen probleem! De link is aangepast. Maar mocht je hem weer kwijt zijn, haar marktplaatsnaam is R. en als je zoekt op roos5011 heb je hem zo weer gevonden.
  SUCCES!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb het patroon inderdaad een tijd geleden ook via mp gekocht. Mijn tweede roos jurkje is sinds gisteren alweer een feit. Uiteraard met kleine eigen draai. Bedankt voor de tip!

  Hier beide jurkjes:
  http://sofilantjes.blogspot.nl/2013/09/roos-5011.html?m=1

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi,
  Dank je wel voor de tip. Inmiddels heb ik alweer twee jurkjes gemaakt.
  Groetjes Annemieke

  Sofilantjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog iemand die een kopie van het patroon zou willen opsturen? Tegen vergoeding natuurlijk! Mijn emailadres is stefanie.1987@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk maar eens op Marktplaats, R. te Ruurlo
   Is een vriendin die perfecte kopieën voor weinig verkoopt.

   Verwijderen