zondag 16 maart 2014

ZOEKTOCHT NAAR 2 WILD-stofjes

Wie kent deze prachtige stofjes? Ze zijn gebruikt in de collectie van WILD, maar ik weet dat ze ook (zij het heel schaars!!) per meter te koop zijn.

Het schijnt dat iemand op het Stoffenspektakel in Zwolle de stofjes verkocht. (Kraam aan het eind bij het eetgedeelte, beetje rechts van het midden). Maar ondanks dat ik goed heb gezocht, niks gevonden. Iemand via het SANCHO forum heeft echter wel 2 meter kunnen bemachtigen.

Wie oh wie weet ze te koop??? ALVAST BEDANKT!!
3 opmerkingen:

 1. Wil hier wel kijken op de markt morgen, onze kraam heeft ook af en toe wild stoffen paar weken geleden met kattenkopjes, niet gekocht zag daarna op internet een leuke jurk ermee, de week erna was de stof helaas op, hoeveel stof zou je willen hebben als het er is? Gr. Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marieke! Wat lief van je, maar moet eerlijk zeggen dat ik t stofje nooit heb gevoeld. Is t katoen, tricot, dun, dik... Ik ben gevallen op t dessin. Ik zou er denk ik een zomerjurkje voor de kleinste van willen maken, maar of de stof geschikt is??
  Maar als je een naam hebt van de verkoper kom ik ook verder. Ik zit nog weleens her en der in t land en heel soms kan ik aan t eind Vd dag wel ergens langs.
  Toch bedankt! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze hadden het helaas ook niet, jammer, maar zulke dingen vliegen weg denk ik.
  succes ermee! gr. Marieke

  BeantwoordenVerwijderen