zaterdag 3 augustus 2013

VERRASSING... een "off-shoulder" jurkje

Oudste heeft een nieuw lievelingshemd. Een zgn. off-shoulder model, want dat is vet cool. Daar wil ze best ook een jurkje van voor op vakantie.
Maar ja, je raadt het al, nérgens te vinden!

Bij gebrek aan een patroon is dat voor deze beginnende naaister nog geen sinecure om zelf te maken. Maar noem het overmoedigheid. Mijn nachthemd was tenslotte ook best aardig gelukt. Waarom niet hetzelfde kunstje nog een keer??


Tadaaaah! Ik ben zoooo trots op mezelf dat ie is gelukt!!

Nu nog even een bandje op maat voor haar andere schoudertje en de juiste lengte bepalen. Wat zal ze opkijken als ze straks terug komt van haar logeerpartijtje. Althans, stiekem hoop ik dat ik een enthousiaste reactie krijg, wat voor het zelfde geld op deze leeftijd ook een uiterst lauwe reactie kan zijn hoor...

Tja, de tijden dat álles wat mama maakte en kocht vanzelfsprekend fantastisch was lijkt wel voorbij nu de puberteit met rasse schreden naderbij begint te komen. Duim voor me?!Foto op model volgt zo spoedig mogelijk!
3 opmerkingen:

  1. Dat is een mooi gelukte off sholder jurkje. Ik denk dat je dochter die goed gelukt zal vinden hoor. Leuk stofje die stoere strepen.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk jurkje, hier zou het zeker in de smaak vallen, dus dat komt vast goed daar bij jou.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen